Termeni si conditii de folosire

CONFIDENTIALITATE

Accesul / vizitarea site-ului www.piese-schimb-horeca.ro se supune termeniilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Acces la datele personale:

Administratorul magazinului electronic www.piese-schimb-horeca.ro se angajeaza să folosească datele personale ale utilizatorilor numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, în scopul derulării procesului de comandă și livrării produselor, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia, promotii, recomandari personalizate pe zona de interes si newslettere in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unui email la adresa indicata pe site sau in continutul newsletter-ului.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.

Exclusiv în scopul livrării produselor, informațiile dumneavoastră sunt transmise firmelor de curierat partenere.